Werken bij

Werken bij Normec Laboratorium

Wellicht komt de naam Normec Laboratorium je niet bekend voor. We zijn inderdaad nog jong, maar hebben enorm veel ervaring. Normec Laboratorium is bijna twintig jaar geleden ontstaan, toen onder de naam Eerland Laboratorium. Dat laboratorium was onderdeel van Eerland Bouwstoffen Management, een adviesbureau voor de verwerking van bouw- en sloopafval.

Normec employee

Windows of Opportunities

Normec Laboratorium is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Vacatures

Onze vacatures

Wegenbouw Laborant
  • 40 uur
  • Geldermalsen

Wegenbouw Laborant

Open sollicitatie

Als groeiende organisatie zijn wij geregeld op zoek naar deskundige collega’s.

Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Werknemer van Normec Laboratorium die drukt op een knopWerknemer aan het werk in het labWerknemers Normec Laboratorium bekijken grafiek
Puingranulaat in container
Over ons

Normec Laboratorium is een geaccrediteerd laboratorium (L330) voor onderzoek naar en controle van zand, grind, beton-, asfalt- en puingranulaten. Deze kwalificatie en onze gedegen aanpak leiden tot betrouwbare analyses. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van civieltechnische analyses, voortkomend uit de BRL 2506-1.